Am format “Pasi spre arta” pentru ca dorim sa contribuim la educarea unei generatii constiente de valorile societatii romanesti, sa descoperim si sa indrumam copiii talentati prin diverse proiecte culturale si sa promovam turismul cultural.
Echipa noastra este formata din artisti plastici, educatori, psihologi, ghizi, economisti si parinti care vor sa faca arta cat mai accesibila.

break2

14333761_10210898153000663_7684132674601633057_n
Irina Anca Zarinschi
Primele contacte cu desenul si pictura le-am avut in scoala generala. Urmand cursurile unui atelier de pictura pe sticla, am avut sansa sa cunosc o doamna profesoara care mi-a indrumat pasii catre liceul de arte plastice Nicolae Tonitza.
Pregatindu-ma pentru admiterea la liceu, in paralel am participat la concursul national “Icoana din sufletul copilului” unde am castigat premii la mai multe editii, am mers in tabere de creatie, am participat la o expozitie organizata de o fundatie in Zurich, alaturi de doi copii din centre de plasament, care, de asemenea, pictau si ei icoane.
A urmat liceul. Bineinteles ca am ales sectia de pictura monumentala, cea mai potrivita alegere pentru ce invatasem pana la momentul respectiv.
Dupa patru ani extrem de frumosi petrecuti la liceu, am decis sa fac o schimbare majora. Am urmat studiile universitare economice, fiind atrasa in egala masura si de cifre. In prezent sunt analist financiar.
In incercarea de a face ceva util, de anul trecut am inceput sa particip la programe de voluntariat. Am realizat ca cel mai bine ma simt cand impartasesc din cunostintele mele si am observat ca oamenii isi pot schimba starea de spirit descoperind artele frumoase.
Cel mai mult imi place sa calatoresc si sa descopar obiective culturale. Imi doresc sa fac cunoscuti artistii Romaniei si locurile unde s-au nascut, au studiat sau au creat. Romania are nevoie de o promovare intensa in domeniul turismului cultural. Vreau sa contribui la formarea unei generatii constiente de valorile sale.

break2


rose-1Roxana Soare
Sunt artist, designer si mamica a doi copii.
Am urmat liceul Nicolae Tonitza si apoi Universitatea Nicolae Grigorescu, sectia design pe care am absolvit-o in 2004.
Dupa terminarea studiilor am lucrat la inceput ca designer in amenajari pentru spatii publicitare, iar apoi am intrat in lumea agentilor de publicitate unde am cunoscut un mod nou de a aborda arta vizuala.
Odata cu venirea crizei in 2008, viata mea a luat o noua intorsatura, cand am inceput reinventarea mea ca artist. Am inceput sa lucrez la proiecte personale, in mare parte desen conceptual si tehnica mixta si ilustratie de carte. Am lucrat pentru Ceainaria Teatrului Act, unde cream afise de promovare pentru diferite piese independente de teatru si diferite alte evenimente. Tot acolo am avut si prima mea expozitie personala, cu doua colectii de desene: “Cuvinte ascunse ” si “Cand desenele imi spun povesti”.
Am mai avut o expozitie personala in Vama Veche  la restaurantul “La galerie” cu o  colectie “Summer Love” si apoi diferite alte expozitii in cadrul unor evenimente culturale sau cu strangere de fonduri in scopuri caritabile, gazduite de localuri in Bucuresti.
Am inceput intre timp sa invat web design si sa aplic ilustratia clasica si digitala in acest larg domeniu plin de posibilitati. Blogul meu este “drawforjoy.com” si aici puteti vedea actualizat, desenele pe care le fac.
Imi doresc sa contribui la o schimbare in societatea noastra,  in special in ceea ce priveste copiii. Imi doresc ca lumea sa inteleaga ca toti copiii sunt ai nostri, ai tuturor.  Cei singuri, cei defavorizati, cei loviti de soarta. Pornind de aici, ii vom putea ajuta, iar arta este o cale.

break2

avatar1Simona Badiu
Sunt grafic designer, ilustrator si profesor de pictura.
Din 2004 realizez lucrari de identity design, print, ilustratie si web design pentru diferiti clienti si firme de web design, marketing si publicitate.
Am absolvit liceul de arte N. Tonitza la sectia Design si Universitatea de Arte Decorative si Design N. Grigorescu, la sectia Design de Produs, in Bucuresti, Romania.Mai multe lucrari gasiti la www.simonabadiu.com